BOLDOG ÉLET, JÓ KÖZÉRZET!

Mint ahogyan a kezdő oldalon is már láthattad, tevékenységem célja a boldog élet megteremtésében történő segítségnyújtás. Ez e földi létünk során testi – lelki – szellemi egyensúlyt jelent, mely harmonikus lét tulajdonképpen a boldogság maga. Mi minden történik életünk során, mely kimozdít minket ebből az egyensúlyi állapotból? Számtalan dolgot felsorolhatnánk, de koncentráljunk inkább most a megoldásra. Ezen a blogon az élet különböző témáiban találsz cikkeket, írásokat, melyek segítségül szolgálnak a mindennapi életben, legyen az táplálkozás, életmód vagy bármi más. Olyan nézőpontból mutatok rá a boldog élet létrejöttének lehetőségeire, mely támogató, inspiráló ötleteket ad napi tevékenységeid, megoldásra váró feladataid, élethelyzeteid során. Rajtad múlik, mit kezdesz vele. Tarts velem, nézzük meg, mi történik.

Szeretettel ajánlom figyelmedbe az itt megjelenített tartalmakat. Remélem, találsz közöttük hasznosat, melyet a saját javadra tudsz fordítani. Ha bármi kérdésed van, írj bátran, vagy keress az elérhetőségeim egyikén.

Levendula ice tea

Levendula ice tea

Kellemes relaxáló, pihentető ital, mely segíti az ellazulást. Egy fárasztó nap végén megnyugtatja a fáradt izmokat, kiegyensúlyoz, testi - lelki harmóniát teremt. Egyensúlyba...

bővebben