Quantum funkcionális állapotfelmérés

Az egészség felborulását számos tényező idézheti elő. Az emberek gyakran nem figyelnek az ilyenkor mutatkozó kisebb jelzésekre. Többségük csak akkor kezd el gondot fordítani a megváltozott állapotára, amikor a probléma a tolerancia határán túl lép. Vagyis a test erőteljesebb jeleket küld a megbomlott egyensúly visszaállítása érdekében. Amikor a jó közérzet elvész, és az így létrejött állapot gátolja, zavarja a mindennapi boldogulásban. Érdemes ezért odafigyelni az első kisebb jelzésekre is, mert ilyenkor a szervezet működését még nagyon könnyen vissza lehet hozni a normál stádiumba. Minél tovább hagyja eltolódni valaki az egyensúlyt, annál hosszadalmasabb és nehezebb visszaállítani azt. Az első olyan jelek, mint pl. fáradékonyság, alvászavarok, étvágy problémák, enyhébb fájdalom, stb., ezek fölött sokan hajlamosak elsiklani. Pedig sokszor egyszerű életmódbeli oka van a rossz közérzetnek, melyre ha odafigyelünk, elejét vehetjük a súlyosbodásnak. Nagyobb hangsúlyt fektetve a prevencióra, már idejekorán észlelhetjük és helyreállíthatjuk a problémát.

A műszer a kvantum medicina elvét követve épül fel. Működésével már egészen korai stádiumban felismerhetők lehetnek az elváltozások. Betekintést nyerhetünk a fő területek egyensúlyi állapotába, mellyel a szervezet adott részein végbemenő változások összefüggéseit feltérképezve képet kaphatunk az ok – okozati tényezőkről. Ez nagy segítség lehet a helyrebillentés módszereinek kiválasztásánál és hatékonyságánál.

Az analízis során többek között a következő funkciókról kaphatunk információt:

✔ Szív és érrendszer
✔ Gyomor, bélrendszer
✔ Máj, epe funkciók
✔ Hasnyálmirigy
✔ Vese funkciók
✔ Tüdő
✔ Agy és idegek
✔ Csont
✔ Ízület
✔ Nyomelemek
✔ Vitaminok
✔ Aminosavak
✔ Prosztata
✔ Mell analízis
✔ Férfi reproduktív rendszer

✔ Női reproduktív rendszer
✔  Hormonrendszer
✔ Immunrendszer
✔ Bőr
✔ Szem
✔ Fül
✔ Allergének
✔ Pajzsmirigy
✔ Koenzimek
✔ Vércukor
✔ Toxinok
✔ Élősködők, férgek, paraziták
✔ Kötőszövet-kollagén
✔ Meridiánok

MI A TEENDŐD, AMIKOR FUNKCIONÁLIS ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE ÉRKEZEL?

– Figyelj arra, hogy az étkezés ne közvetlenül a mérés előtti időpontra essen, lehetőleg 2 óra teljen el az étkezés után, a mérést megelőzően
– Ne fogyassz serkentő szereket (koffein, alkohol, stb.), valamint nyugtató vagy egyéb stimuláló szereket
– Pihenten érkezz, intenzív, erőltető tevékenységet, sport, stb. lehetőleg ne végezz
– Ügyelj a folyadék fogyasztásra

ELLENJAVALLAT:

– Pacemaker

– Lázas, fertőző betegségek

 

Az elemzés során információt kaphatsz pillanatnyi állapotodról, mely a megelőzésben és meglévő problémák kezelésében egyaránt támpontot, iránymutatást nyújthat, elősegítve ezáltal a helyreállító folyamatok hatékonyságát.

Az állapotfelmérés menete: Konzultáció – Mérés – Kiértékelés – Tanácsadás

A műszer alkalmazása elnyerte a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlását.

A quantum állapotfelmérés nem minősül orvosi diagnosztikai vizsgálatnak, azt nem helyettesíti.