Patiszondió:
1 kisebb patiszon
1 gerezd fokhagyma
1 karika vöröshagyma
1 ek. zabpehely
1 szelet teljes kiőrlésű kenyér
1 ek. olívaolaj
petrezselyem

A hozzávalókat dobd aprítóba, elegyítsd. Cake pop sütőben süss kis golyókat. Ha nincs ilyen sütőd, tepsire helyezve, sütőben is tökéletes lesz az íze.

Zelleres burgonya:
1 kisebb zellergumó + levél
½ karika vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
3 ek. olívaolaj
3-4 ek. tejföl (vegánoknak növényi)

1-2 szem burgonya kockázva, megfőzve

A zellergumót darabold fel, párold meg, a többi hozzávalóval együtt turmixold össze. A kapott masszát keverd a megfőzött burgonyához. Lefedve tedd hűtőbe, hagyd állni 2 órát, ezalatt az ízek összeérnek.

 

készül a patiszon dió

 

 

Ha bármi kérdésed, véleményed van, írj. Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, hogy ők is olvashassák. Ha csatlakozol facebook oldalamhoz, mindig frissen értesülhetsz az új bejegyzésekről, ahol nemcsak a blog témáiról, hanem sok más hasznos információról is olvashatsz. Köszönöm, hogy velem tartottál. Szeretettel várlak vissza máskor is.