Hozzávalók:
1 közepes vöröshagyma
1 nagy gerezd fokhagyma
2 nagy édesburgonya
400g apró gomba
2-3 ek olaj

1 dl növényi tejszín
1 nagy ek. liszt

A vöröshagymát, fokhagymát aprítjuk, édesburgonyát 2cm-es kockákra vágjuk, sózzuk, az olajjal együtt dinszteljük. Ha üveges, beletesszük az apró (kb. 3cm) gombát félbe vágva. Tovább dinszteljük, kevés vizet öntünk alá, ha kell. Amikor puha, felöntjük annyi vízzel, hogy épp ellepje, tejszínes habarással sűrítjük.

 

 

Ha bármi kérdésed, véleményed van, írj. Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, hogy ők is olvashassák. Ha csatlakozol facebook oldalamhoz, mindig frissen értesülhetsz az új bejegyzésekről, ahol nemcsak a blog témáiról, hanem sok más hasznos információról is olvashatsz. Köszönöm, hogy velem tartottál. Szeretettel várlak vissza máskor is.