Gyorsan finomat és energikusat? Igen! Induljon a nap egy ilyen pohárkával? Vagy inkább napközben érzed úgy, hogy jól esne valami életmentő finomság? A nap bármely szakában jól jön, azt garantálom. Ahogy ígértem, jövök nektek a juice készítésből visszamaradt rostos anyag felhasználási tippjével.  Amit az itt megjelenített képen látsz, annak a receptjét teszem most közzé, de ettől nyugodtan el is térhetsz, végtelenül variálhatod az összetételt. És természetesen frissen aprított zöldséggel, gyümölccsel is tökéletes lesz. 

Hozzávalók:
alma, sárgarépa, cékla keveréke
zabkása
müzli

Rétegezve adagold pohárba a rostos keveréket és a zabkását, majd a tetejére halmozz jó minőségű műzlit. A zabkása elkészítéséről már korábban többször is írtam, találsz hozzá recepteket. Például egy alapreceptet megnézhetsz itt: bombajó energiabomba.

Jó étvágyat hozzá!

 

Ha bármi kérdésed, véleményed van, írj. Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, hogy ők is olvashassák. Ha csatlakozol facebook oldalamhoz, mindig frissen értesülhetsz az új bejegyzésekről, ahol nemcsak a blog témáiról, hanem sok más hasznos információról is olvashatsz. Köszönöm, hogy velem tartottál. Szeretettel várlak vissza máskor is.