IDŐPONTFOGLALÁS

 

IDŐPONTFOGLALÁS MENETE

 

1. Válasszon a “MASSZÁZSOK” vagy “KONZULTÁCIÓK, KEZELÉSEK” kategóriák közül, attól függően, milyen jellegű szolgáltatásra szeretne időpontot foglalni. Bizonyos kezelések mindkét kategóriában elérhetők.

2. Válassza ki a kívánt szolgáltatást. Ezután megjelennek a szabad időpontok.

3. Válasszon hónapot és napot.

4. Válasszon időpontot.

5. Írja be az adatokat.

6. Érvényesítse foglalását.

Ezt követően értesítést kap foglalásáról. Ekkor már a rendszer nem enged lehetőséget módosításra, ezért kérem, fontolja meg az Ön számára alkalmas időpont kérését.

Az időpont lefoglalásával Ön elfogadja az Adatkezelési és Bejelentkezési feltételeket.

Ha bármilyen kérdése van, a +36 20 4865936 telefonszámon érdeklődhet.

Az időpontok lemondását, módosítását KIZÁRÓLAG TELEFONON tudja kérni (telefonhívással vagy sms-ben), amennyiben szükséges. Minden más felületen kezdeményezett változtatást nem tudok figyelembe venni, lehetetlen az összes létező platformot folyamatosan figyelemmel kísérni.

FIGYELEM!

A SZABAD IDŐPONTOK CSAK A SZOLGÁLTATÁS KIVÁLASZTÁSA UTÁN JELENNEK MEG! 

Válassz kategóriát:

Foglalás érvényesítése

Foglalás érvényesítése

ÉRTESÍTÉST KÉREK, HA IDŐPONT SZABADUL FEL 

Lehetőséged van értesítést kérni az esetlegesen felszabaduló időpontokról.

Írd be az adataidat és azt a dátumot, ameddig az értesítést szeretnéd kapni. Pl. ha ezen a héten jönnél, de nincs szabad hely, akkor az e hét pénteki dátumot. Így ha véletlenül szabaddá válik egy időpont, telefonon sms értesítést kapsz. Ezután el tudod dönteni, hogy a szabaddá vált időpont megfelel-e, amennyiben igen, akkor be tudsz jelentkezni.

Ha már tudod előre, hogy milyen konkrét időpontok lennének jók, a megjegyzés rovatba írd be, így csak abban az esetben kapsz értesítést, ha azok közül valamelyik szabaddá válna.