SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZAT

 

 

A bejelentkezés megkezdésével és szolgáltatás igénybevételével Ön elfogadja a szabályzatot.

A szabályzat célja a szolgáltatás zavartalan működésének biztosítása, amely elengedhetetlen a hatékony és minőségi kezelések megvalósításához.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés telefonon nyitvatartási időben, vagy az online bejelentkezési felületen non stop történik.

A megbeszélt időpontokra minden esetben pontosan érkezzen. Késés esetén az igényelt kezeléshez szükséges időtartam csökken, melynek következtében a hatékonyság nem lesz megfelelő, valamint bizonyos szolgáltatások idő hiányában nem is valósíthatók meg. Túlságosan korán sem célszerű érkezni, mert két vendég között fertőtlenítési, előkészítési folyamatok zajlanak. Ezáltal a fölösleges várakozás elkerülhető.

Időpontot csak akkor foglaljon le, ha biztos benne, hogy meg tud jelenni a megbeszélt időben.

Az időpontok rendszeres visszamondása, áthelyezése vagy netán vissza sem mondása etikátlan a többi kliensre és a szolgáltatóra nézve egyaránt. Egyrészt elveszi a lehetőséget azoktól, akik szívesen részt vettek volna valamilyen kezelésen az adott időben, valamint többféle szempontból kiesést jelent a szolgáltató számára is. Amennyiben színvonalas szolgáltatást szeretne elvárni, annak létrejöttéhez elengedhetetlen a kölcsönös együttműködés. Ezért kérem, tiszteljen meg azzal, hogy megfontoltan dönt, amikor időpontját lefoglalja.

Időpontja érvényesítésével Ön kötelezettséget vállal a választott szolgáltatás díjának megfizetésére. Minden olyan időpont, mely nem kerül lemondásra, érvényes foglalásnak minősül, függetlenül attól, hogy megjelent-e az adott időben vagy sem.  Amennyiben időpontját nem mondja vissza és nem jelenik meg az adott időben, a lefoglalt időtartam díja felszámításra kerül. Következő időpontot csak ennek rendezése után tud foglalni.

Keletkezett tartozását személyesen vagy átutalással (banki vagy szép kártya)  tudja kiegyenlíteni.

Az időpontok lemondására kizárólag telefonon van lehetőség, telefonhívással vagy sms-ben, név és időpont pontos megjelölésével. Minden más platformról indított lemondási szándék érvénytelennek minősül, mivel nincs lehetőség mindegyiket folyamatosan nyomon követni.

A kezelések minden esetben az aktuális állapothoz igazodnak, az időtartam ennek megfelelően változhat.

Ajándékutalvány vásárlása esetén célszerű időpontot egyeztetni az átvételhez, mert kiszolgálásra csak a kezelések közötti szünetekben van lehetőség. Ezáltal az esetleges, hosszas várakozás szintén elkerülhető.

Bérletek felhasználása a mindenkori aktuális árak alkalmazása szerint történik.

A higiénikus környezet megtartása érdekében kérem, ügyeljen a tisztaságra. A kezelőhelyiségben váltópapucs használata kötelező. Ehhez a várótérben talál vendégpapucsot. Amennyiben saját papucsot szeretne használni, kérem hozza magával.

A kezelő egységekben folyó szolgáltatások gyakran fokozott koncentrációt, csendet igényelnek. Kérem, tartsa tiszteletben, hogy hangoskodással, zajongással ne zavarja az itt folyó tevékenységet.

A zavartalan munka közös érdek, tiszteljük egymást azzal, hogy kölcsönösen támogatjuk az Ön számára legjobb szolgáltatás létrejöttét.

 

KÖSZÖNÖM AZ EGYÜTTMŰKÖDÉST!

Gyöngy Harmony Egészség Stúdió