Átlagos tápérték (100g)
Kj / Kcal 1320 / 315
Fehérje 10 g
Zsír 10 g
Szénhidrát 44 g
Ebből cukor 1 g
Rost 6 g

Hozzávalók a tésztához:
150g zabpehelyliszt
50g finomliszt
5g só
2g szódabikarbóna
20g margarin
170ml víz
Feltét:
pizzaszósz
cukkini
mozarella
paradicsom
bazsalikom
oregánó

A kreativitás végtelen atmoszférájában nap mint nap megannyi új lehetőség mutatja meg magát, mint pl. ez a kontakt grillen készült pizza. Hirtelen ötlettől vezérelve dobtam össze gyors vacsora formájában, és a végeredmény egészen jól sikerült. A tészta kívül roppanós, belül puha maradt. 

Kapcsold be a grillt maximum fokozatra. A hozzávalókat a margarin kivételével dolgozd össze, 5-10 percig pihentesd, hogy a lisztnek legyen ideje felvenni a folyadékot. Ezután add hozzá a lágy margarint, lazán gyúrd össze. Nyújtsd a tésztát, helyezd az előmelegített sütőlapra, süsd 10-12 percig. Ezután fordítsd meg, Kend meg a pizzaszósszal, pakold rá a feltéteket, szórd meg a friss fűszerekkel, süsd további 10 percig.