Átlagos tápérték (100g)
Kj / Kcal 998 / 238
Fehérje 7 g
Zsír 5 g
Szénhidrát 39 g
Ebből cukor 3 g
Rost 2 g

Torta alap:
100g „cukor stop” keksz
100g zabpehely
1ek kakaópor
1tk rum aroma
2ek eritrit
20g kókuszzsír
200ml mandulatej
Krém:
400ml mandulatej
1cs. vanília pudingpor
3ek eritrit
200g natúr gesztenyemassza
1tk rumaroma
10g zselatinfix

A szárazanyagokat aprítóban őröljük össze. Adjuk hozzá a többi hozzávalót. Az így kapott tésztaszerű massza felét kisméretű tortaformába nyomkodjuk. Én 18cm átmérőjű formát használtam. 

A pudingport főzzük fel a tejben, adjuk hozzá a rumaromát, édesítőt és gesztenyét, jól dolgozzuk el. Végúl adjuk hozzá a zselatinfixet. Borítsuk a formába. A maradék tésztát 2 folpack között nyújtsuk forma méretűre, helyezzük a torta tetejére.

Néhány órára tegyük hűtőbe.