ÉLETÚT (SZ)ÉPÍTŐ PROGRAM

 

Mi a boldog élet titka? Már olyan sokat beszéltem az egyensúlyról, annak fontosságáról, harmónia létrehozásáról, annak fenntartásáról. A test és lélek kapcsolatáról, oda – vissza működéséről. Igyekszem jól használható praktikákkal szolgálni mindezek megkönnyítésére a mindennapi életben. De ahhoz hogy önállóan egyensúlyban tartsd az életedet, jól boldogulj a mindennapokban, könnyedén kézben tartsd a problémáidat, először stabil alapokat kell létrehozni, melyre a továbbiakban építkezhetsz. Rendet teremteni, hogy láthatóvá váljon a káoszban az út, mely elvezet a boldogsághoz. Felmerül a kérdés, mégis hogyan hozd ezt létre, egyáltalán hogyan indulj el. Nagyszerű hírem van, ez a program pont azért jött létre, hogy segítségül szolgáljon számodra mindenben, ami nehézséget jelent az életed vezetésében. Különböző technikák, eszközök biztosítanak támaszt ahhoz, hogy közösen ráleljünk a nehézségek forrására, kibontakoztassuk a lehetőségeket, tiszta utat teremtve ezzel a céljaidhoz. A program mindig a megoldandó feladathoz igazodik, így tökéletes lehetőséget kínál a gyors és hatékony megoldásra. Ennek megfelelően az alkalmazott módszerek is ehhez igazodnak.

Mi az az életút (sz)építő program?

 

Olyan módszer, amely segít kiigazodni az élet útvesztőjében, irányt mutat az elakadásokban, feltérképezi a lehetőségeket, új szemléletet biztosít. Bármilyen probléma esetén sikerrel alkalmazható, eredményes megoldást kínál.

Hogyan működik?

A konzultációk során a mentor segítségével megkeresítek a probléma forrását, majd közösen orvosoljátok.

Mi mindenben segít ez a módszer?

Az élet különböző területein adódó elakadások, döntési képtelenség, bizonytalanság, továbblépési tanácstalanság, változtatási képtelenség, lelki terhek oldása.

Mit kell tenned a sikerért?

A konzultációk során együttműködő és őszinte magatartással segíteni, hogy a rejtett területek érzékelhetővé, láthatóvá, majd ezáltal alakíthatóvá váljanak. A menet közben adódó feladatokat lelkiismeretesen végezni, ez nagymértékben segíti az előrehaladást. Minél több és precízebb információt tudunk feltárni, annál intenzívebbé válik az eredmény.

Mire számíthatsz?

Az első konzultáció alkalmával feltérképezzük a problémádat, majd átbeszéljük a lehetőségeket. Ilyenkor általában kiderül az is, mennyire lehet összetett a feladat, mellyel szembe kell néznünk. Gyakran ok – okozati összefüggések állnak a háttérben, többrétegű összefonódással, egymásra épüléssel, mélyre nyúló gyökerekkel. Hogy kinek mennyi időre van szüksége a megoldáshoz, az a probléma jellegétől és mélységétől, valamint az egyén befogadó készségétől függően változó, így a konzultációk száma is ehhez igazodik. A jó hír, hogy minden alkalommal van lehetőséged felszabadítani valamit, amire nincs szükséged, ugyanakkor építeni mást, amire viszont van! Az elhangzott információk személyesek, senki másra nem tartoznak, így írásban rögzítjük a titoktartás tényét, a program menetét, valamint az adatkezelési irányelveket.

Keress bátran, ha

✔  változtatni szeretnél az életeden, de nem tudod hogyan
✔  keresed az utadat
✔  folyton ugyanolyan problémákba ütközöl
✔  úgy érzed, hogy egyhelyben topogsz
✔  önértékeléssel, önbizalommal kapcsolatos nehézségeid vannak
✔  félelmekkel, fóbiával, szorongással küzdesz
✔  nehézséged adódott a gyermeknevelésben
✔  párkapcsolati problémádra keresel megoldást

 

✔  nem érzed jól magad a munkahelyeden
✔  tovább lépnél, de nem tudod hogyan
✔  állandó időhiánnyal küzdesz
✔  döntésképtelen vagy egy adott helyzetben
✔  szeretnéd elérni a céljaidat, de nem tudod hogyan
✔  állandó stresszel küzdesz
✔  szeretnéd letenni a lelki terheidet
✔  káros szokásaidat elengednéd
✔  vagy bármi más, ami gátol abban, hogy boldog légy

A boldogság mindenkinek jár. Add meg magadnak az esélyt! Tedd meg az első lépést! Veszítenivalód nincs. Készen állsz a boldogságra?

KONZULTÁCIÓ

A konzultációk egyéni ütemben zajlanak. Ha már konkrét szándék fogalmazódott meg benned, miszerint eldöntötted, hogy változtatni szeretnél az életeden, annak valamely területén gondjaid akadtak, amit szeretnél megoldani, de egyedül nem boldogulsz, vagy egyszerűen csak szabadulni akarsz a lelki terheidtől, most itt a lehetőség, foglalj időpontot.